Prezenta notificare explică modul în care prelucrăm (ex. colectăm, utilizăm, stocăm și partajăm) datele dvs. cu caracter personal atunci când ne contactați prin formularul de contact Contactați-ne. Vom prelucra orice date cu caracter personal despre dvs. în conformitate cu această notificare și cu legea aplicabilă.

Compania responsabilă pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este: 

NOVO NORDISK Farma SRL 

Bucureşti, str. Buzesti nr. 82-94, etaj 9, camerele 2-11, sector 1

J40/4897/2005, 

CIF RO 17355938 

Tel. + 40 21 312 36 74

Puteți contacta oricând Novo Nordisk A/S sau Responsabilul Novo Nordisk cu confidențialitatea datelor la adresa protectiadatelor@novonordisk.com dacă aveți întrebări sau preocupări despre modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Obținem datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs. atunci când ne trimiteți un email prin:

·       Contactați-ne

·       Raportați o problemă legata de un produs

Nu sunteți obligat/ă să ne furnizați datele dvs. cu caracter personal. Dacă nu doriți ca Novo Nordisk să utilizeze datele cu caracter personal, nu vom putea răspunde la solicitarea dvs.

 • ·       Informații de contact (nume, adresa, nr. de telefon, adresa de email)
 • ·       Date privind sănătatea dvs.

Legea ne permite să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal dacă:

 • Ne-ați oferit consimțământul să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. În formularul Contactați-ne trebuie să acceptați această notificare, pentru a putea trimite solicitarea dvs.
 • Prelucrarea poate fi necesară pentru a ne conforma unei obligații legale în funcție de tipul de date pe care ni le furnizați

 • Autorități publice
 • Furnizori care oferă servicii companiei noastre (ex. servicii pentru clienți, consultanți, furnizori de servicii IT, instituții financiare, firme de avocați) 

Nivelul de protecție a datelor din anumite țări în afara SEE nu este conform celui pentru protecția datelor cu caracter personal aplicat în prezent și impus în cadrul SEE.

Prin urmare, utilizăm următoarele garanții, după cum prevede legislația, pentru a vă proteja datele cu caracter personal în cazul unor astfel de transferuri:

 • Transferul se realizează către o entitate Novo Nordisk sub incidența Regulilor obligatorii ale Novo Nordisk, disponibile aici.
 • Țările de destinație sunt considerate de Comisia Europeană ca având un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal
 • Am încheiat Clauzele Contractuale Standard pentru transferul datelor cu caracter personal către țări terțe. Puteți obține o copie a Clauzelor contactându-ne utilizând metoda descrisă în partea de sus a paginii;

Cât timp este necesar pentru a vă oferi serviciile solicitate de dvs. sau cât timp este necesar conform legii aplicabile.

 • Puteți obține o prezentare a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.;
 • Puteți obține o copie a datelor dvs. cu caracter personal într-un formă structurată, frecvent utilizată care să poată fi interpretată prin intermediul unui program informatic;
 • Puteți obține actualizarea sau corectarea datelor dvs. cu caracter personal;
 • Puteți solicita ștergerea sau distrugerea datelor dvs. cu caracter personal;
 • Ne puteți solicita încetarea să oprim sau să limitămarea prelucrării datelor cu caracter personal;
 • Dacă v-ați exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (vezi Secțiunea 5), aveți dreptul să vă retrageți acest consimțământ oricând. Retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării desfășurată anterior acestei retrageri;
 • Puteți depune o plângere referitoare la modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din Romania.
   

Legislația aplicabilă poate prevede limitări ale acestor drepturi în funcție de circumstanțele specifice ale activității de prelucrare. Contactați-ne dacă aveți întrebări sau solicitări legate de aceste drepturi.